Soopshetie_001
Соопштенија Шпаркасе Банка им додели стипендии на студенти од Економскиот факултет – Прилеп ... Повеќе
05-10-2022
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Известување - Привремен селективен застој на одредени картични трансакции при онлајн плаќање ... Повеќе
05-10-2022
img_01
Соопштенија Шпаркасе Банка се стекна со сертификат „Фер финансиски услуги за потрошувачите ... Повеќе
03-10-2022
img_1
Соопштенија ЕБРД и Шпаркасе банка АД Скопје со поддршка на мали бизниси во Северна Македонија ... Повеќе
30-09-2022
img_1
Известувања Нов дизајн и функционалности на S-банка мобилната апликација ... Повеќе
29-09-2022
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Известување - Исплата на парични средства од социјална и детска заштита (септември) ... Повеќе
27-09-2022
Soopshetie_001
Соопштенија Исплата на пензии - септември 2022 ... Повеќе
21-09-2022
Rab_vreme_001
Известувања Известување за привремено затворање на Централа 2 ... Повеќе
15-09-2022
Izvestuvanje_klienti_01
Известувања Известување за клиенти нов тарифник за правни лица со важност од 12.09.2022г. ... Повеќе
14-09-2022
img_1
Соопштенија Шпаркасе Банка со нови промотивни услови за кредитните и за депозитните производи за физички лица ... Повеќе
13-09-2022

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица